ArrangemangNotiser

Tårtkalas och distriktsjubileum

I lördags firade Sverok Väst 10 år* och Sverok 33 år så arton glada nördar, inklusive distriktsstyrelsen, samlades för att äta tårta på Verket i Göteborg. Dagen bjöd på spel och nätverkande så stort tack till alla som dök upp!

*i sin nuvarande utgåva.

Såhär glad blir styrelsen när de får bjuda på tårta. (På bilden: Matilda och Ida)

Nästa distriktsaktivitet sker den 12/1 2022 klockan 19:00:

Bygg framtiden efter pandemin – nätverksträff och julmys

Välkomna till en nätverksträff med Sverok Väst och Studiefrämjandet!

Sverok Västs föreningskvällar har inte blivit av under pandemin men nu vill Sverok och Studiefrämjandet bjuda in till en nätverksträff på Falken i Göteborg så att våra medlemmar och studiegrupper kan träffas igen och utbyta erfarenheter inför 2022. Falken har öppnat igen efter ombyggnationen så senare på kvällen blir det en skattjakt och lokalvisning för alla som vill. Studiefrämjandet kommer att ställa fram sitt Lego och ha en punkt där man kan ”bygga och berätta” om sitt senaste äventyr inom spelkultur och fantastik. Alla åldrar välkomna.

Sverok Väst bjuder på fika

Drop-in hela kvällen så kom och gå som ni vill men anmäl er gärna i förväg så att vi kan planera.

ANMÄL ER VIA EBAS HÄR


Vi följer Folkhälsomyndighetens smittskyddsrekommendationer och kommer att anpassa arrangemanget efter omständigheterna.

PROGRAM

19:00 Mingel, fika och legobygge

20:00 Skattjakt och visning av lokalerna

21:00 Avslutning