ArrangemangNyheter

Distriktsaktiviteter i december

Nu närmar sig året sitt slut och Sverok Väst vill bjuda in till medlemsaktiviteter för att fira året som gått och blicka framåt mot nästa års spelhöjdpunkter!

Tioårsjubileum och Sverokdagen

Välkomna på tårtkalas och speldag!

Den 4/12 är det Sverokdagen och då Sverok Väst fyller 10 år* i år så tänker vi slå på stort. Vi vill därmed bjuda in alla distriktets medlemmar på speldag på Verket i Göteborg. KARTA

Alla som vill är välkomna mellan klockan 13 och klockan 17. Det kommer finnas glutenfria, äggfri, laktosfria och veganskt alternativ bland tårtorna och alla är nötfria.

*I sin nuvarande utgåva

Nätverksträff hos Studiefrämjandet Göteborg-Sjuhärad (FLYTTAT TILL DEN 12/1 2022) 

Välkomna till en nätverksträff med Sverok Väst och Studiefrämjandet!

Sverok Västs föreningskvällar har inte blivit av under pandemin men nu vill Sverok och Studiefrämjandet bjuda in till en nätverksträff på Falken i Göteborg så att våra medlemmar och studiegrupper kan träffas igen och utbyta erfarenheter inför 2022. Falken har öppnat igen efter ombyggnationen så senare på kvällen blir det en skattjakt och lokalvisning för alla som vill. Studiefrämjandet kommer att ställa fram sitt Lego och ha en punkt där man kan ”bygga och berätta” om sitt senaste äventyr inom spelkultur och fantastik. Alla åldrar välkomna.

Sverok Väst bjuder på fika

Drop-in hela kvällen så kom och gå som ni vill men anmäl er gärna i förväg så att vi kan planera.

Anmälan

PROGRAM

19:00 Mingel, fika och legobygge

20:00 Skattjakt och visning av lokalerna

21:00 Avslutning

Vi följer FHMs riktlinjer som gäller vid tidpunkten för träffen

Rapportera verksamhet till Sverok

Har er förening rapporterat verksamhet för 2021 till Sverok? Glöm inte att rapportera innan årsskiftet så att ni inte går miste om verksamhetsbidraget eller andra förmåner.