ArrangemangNyheter

Farväl och tack för konventen!

I år var det äntligen West Pride igen. Sverok Väst samlade ungefär 20 glada, stolta nördar som trotsade regnet under parollen Proud & Nerdy.

Sverok Väst inledde november med att delta på flera arrangemang i distriktet under spellovet. Först ut var #nördkultur i Varberg där distriktet höll ett drop in-nördquiz och pratade om alla former av nördkultur med många intresserade deltagare. Vi träffade också föreningen Playground som hade en brädspelsbar på evenemanget.

Allhelgonahelgen var det äntligen dags för Borås Spelkonvent igen efter pandemin. Sverok Väst arrangerade drop in-spel och pyssel tillsammans med Ale Konfliktspel. Konventets favoriter var Maffia, pärlplattor och Ricochet Robots.

Vi hängde också med föreningarna Västspel, som entusiastiskt hoppade in som spelledare för Maffia, och GothCon.

Tack till Christian för superstjärnan!
Det är som sagt roligare att bli uppäten av en drake tillsammans

Den 13/11 spelade vi brädspel på Stadsbiblioteket i Halmstad som en del av Nordisk Speldag 2021.

Halmstads Figurspelsförening deltog med drop in-spel och figurmålning och #nördkonst höll vernissage.

Good news everyone! Den nuvarande versionen av Sverok Väst fyller tio år den 4/12, dvs. Sverokdagen, och kommer att fira detta med en medlemsträff. Följ vår hemsida, Discordserver eller vårt nyhetsbrev för mer information.

Letar du efter en förening i din stad eller efter en specifik förening som du träffat? Sveroks nya föreningssida hjälper dig.