Uncategorized

Våren 2021, kommande medlemsaktiviteter och sommaren

Det senaste halvåret har varit lugnt men Sverok Väst har hunnit hålla sitt årsmöte och styrelsen och er föreningskonsulent arbetar med att planera aktiviteter för distriktets medlemmar! Alla aktiviteter kommer tillsvidare att arrangeras på distriktets Discordserver eller andra onlineplattformar.

Bland annat kommer vi att ha ett extrainsatt årsmöte för att välja en valberedning och uppdatera distriktets stadgar – i samband med det kommer vi att ha en föreningsträff så vi hoppas se er där.

Föreningsfikorna kommer tillbaka i år! Mer information kommer, kanske redan i nästa nyhetsbrev.

Sverok Väst och Studiefrämjandet i Halland och Västra Götaland planerar en serie kurser för medlemmar i Sveroks föreningar och studiecirklar. Först ut är en utbildning i sociala medier och att engagera både nya och gamla medlemmar.

Sociala medier & engagemang för föreningar

Tips & trix för att engagera nya och gamla medlemmar. Tycker ni också det är svårt att hitta nya medlemmar till föreningen? Vill ni bli bättre på att använda sociala medier som Facebook och Instagram i er förening? Föreläsningen riktar sig till er som är aktiva inom föreningslivet och vill utbilda en eller flera i föreningen i att jobba bättre med kommunikation och engagemang.

Den här kvällen går vi igenom olika sätt att stärka er sociala medier-närvaro för att nå ut, visa att ni finns och vad ni gör.

Kursen består av korta genomgångar och praktiska moment. Testa att skapa inlägg och vara med på ett engagemangs-rollspel.

Mer information och anmälan kommer att skickas ut i nästa nyhetsbrev och i distriktets sociala medier.

Protokollet från årsmötet 2021 hittar ni här:

Hitta oss på Discord

Sverok Västs Discordserver – Här hittar ni distriktets aktiviteter, kan kontakta styrelsen och er RFK direkt och nätverka med andra föreningar.

Geek Meet Halland – Samlingsplats för nördar i Halland som drivs av Sverok Väst och Studiefrämjandet Halland i samarbete med fritidsgårdar och bibliotek i Halland.