Uncategorized

Sommar 2020

Nu går hela Sveroks kansli i Göteborg inklusive er föreningskonsulent på semester och återkommer den tredje augusti.

Er distriktsstyrelse och distriktets föreningar tar givetvis inte semester så hoppa in på Sverok Västs Discordserver för att nätverka med andra föreningar och följ oss på Facebook för sommarens nyheter.

Planerar ni aktiviteter i sommar? Sverok har information och inspiration för att levla era sommarträffar och projekt till nästa nivå.

– Kan ni inte träffas i er lokal längre eller kommer er spelgrupp att resa ifrån varandra i sommar? Låt inte det hindra er från att utöva er hobby tillsammans – Sveroks guide för digitala spelträffar innehåller allt ni behöver veta för att spela, pyssla och umgås på distans.
Skilltree, Sveroks utbildningssatsning, har kurser om alltifrån föreningskunskap till arrangemang. Vi rekommenderar särskilt kursen i spelledande på distans för att fortsätta med ert rollspelande även om ni inte kan träffas runt ett fysiskt bord.
– Sverok Västs Projektansökningsguide innehåller tips och tricks för att söka projektmedel från distriktet, kommuner och regioner.

Ha en underbar, nördig sommar och ta hand om er!
//Distriktsstyrelsen och er regionala föreningskonsulent.