ÅrsmöteHandlingarNyheter

Nyheter mars 2022

Nördloppis 13/3

Vi ses i Studiefrämjandets lokaler på Falkgatan 7 – gå in genom huvudentrén mot Falkgatan och ta till höger vid cafeterian, lokalen vi ska vara i ligger rakt fram i korridoren.
Utställare är välkomna från klockan 14 för att ställa upp men det är inget krav att vara på plats innan 15. Det finns gott om plats för fler utställare så tipsa vänner och bekanta.

Anmäl er till loppisen här (länk). Anmälan är bara obligatorisk för utställare men även besökare får gärna anmäla sig.

Om ni utställare har affischer eller annat marknadsföringsmaterial som ni vill sätta upp eller om er förening inte har möjlighet att delta men ändå vill synas kan ni maila oss så skriver vi ut och sätter upp det innan loppisen öppnar. Maila martin.brosser@sverok.se eller karin.edman@studieframjandet.se

Vi ses på söndag!

Handlingar till Sverok Västs årsmöte 2022

Nu har äntligen handlingarna till distriktsårsmötet den 20/3 2022 skickats ut, ni hittar dem här:
Handlingar till Sverok Västs årsmöte 2022

Ni har väl inte glömt att anmäla er förenings ombud till årsmötet? Anmäl er i eBas redan idag (länk).

Om du vill nominera någon (eller dig själv!) till årets styrelse, kontakta Emma – Valberedare eller Stina – Valberedare på Sverok Västs Discordserver.

Nya föreningar

Sist men inte minst vill Sverok Väst hälsa fyra nya föreningar välkomna till Sverok och distriktet –
Spel med Bowling23 (Trollhättan), Sweden Gaming (Göteborg), Brädspelskällaren (Göteborg) och Spelföreningen Fafner (Göteborg). Välkomna, och hoppas att vi ses på konvent och distriktsaktiviteter i framtiden!