ArrangemangNyheter

ConFusion 2013 är inom synhåll!

Dagarna blir kortare och man känner direkt att vintern närmar sig, dock så finns det en del event som ger värme i otaku-själen.

Den 25:e till den 27:e Oktober är det conventet ConFusion som intar Världskulturmuseet, Där kommer det ske allt från cosplay uppvisningar till konserter. Man kommer kunna se allt som har med Asiatisk kultur och göra men med en stor inriktning på just det japanska. Jag kommer Själv infinna mig på plats och ni kommer troligen hitta mig med nudlar i hand och en hand för ansiktet när jag sitter i biografen och gråter när alla ser att Kamina dör.

För er som har andra intressen än att bara se sin favorit anime på stora duken så kommer det finnas en hel del pyssel och roligt på plats, många finner att det är ett ypperligt tillfälle att träffa bekanta och snacka om vad man tror är årets bästa j-pop band.

Så jag hoppas att fler ser detta som en bra event och beger sig dig och finner värmen i folket som gör detta event.

//Simon Ö.

När: 25e-27:e Oktober

Vart: Världskulturmuseet i Göteborg

Pris: 350kr

555080_562224717131075_1874800178_n

PS: För er föreningar som är intresserad så söker tv-spels delen av ConFusion fortfarande folk/föreningar som är intresserade av att vara med, det är bara att slänga iväg en intresse anmälan till denna mail. -> Anton.fors@confusion.nu