Arrangemang

Figurspel i Göteborg kommande helg, Gubbspel Galore IV!

Nu i helgen är det dags att dra fram alla dom figurer du har gjutit själv och skryta, det är dags för Gubbspel Galore. Denna helgen på Kulturhuset Falken kommer det finns en hel del figurspel och alla är välkommna. Det kommer att spelas allt från Warmachine till egen gjorda scenarion i alla möjliga former.

Ni kan läsa allt om när, var och hur här. (http://galoregbg.wordpress.com/)

Gubbspel Galore IV

Var: Kulturhuset Falken, Göteborg

När: 30:e Augusti-1:a September

Kostnad: 250 SEK vid föranmälan och medlemskap. 350 SEK i dörren

Ungdom: 150 SEK

En gång i tiden, för länge länge sedan, var ordet ”diorama” synonymt med enormt välarbetade spelbord som lockade massorna på konventen. Numer är det ett par ihoptryckta arrangemang i en bortglömd skolsal på konventet. Gubbspel Galore ändrar på detta. Ut med 40k, Fantasy och andra löjliga grejer som folk kan spela jämt, och fram med alla de där hjärteprojekten som spelas en gång om året under en midnattsfylla. Det är dags att bara spela gubbspel.I samarbete med Studiefrämjandet.