Nyheter

Kurser med Saloc

Föreningen Saloc (saloc.org) erbjuder intresserade att delta i nyttiga kurser i sjukvård, medieträning och miljö.

Sjukvård inom spelhobbyn
Inom spelhobbyn har vi ett gemensamt ansvar för varandra. Kursen sjukvård inom spelhobbyn ger dig en genomgång av vanliga skador och åkommor som det är bra att vara beredd på som både arrangör och deltagare. Du kommer att gå härifrån med både väder och vattentålig information. Lär dig vilka situationer som kan uppkomma och bli mer förberedd på dem.

kurstillfällen: 12/7 (Akutvård på lajv), 15/7 (Vanliga skador 1), 19/7 (Vanliga skador 2)
kursledare/kontakt: Henrik Bjerrome Ahlin, föreningen Saloc
info@saloc.org
0736 971 613

Mediekurs för spelföreningar
Spelhobbyn representerar en positiv och rolig gemenskap. Men vad representerar hobbyn utåt? Vi erbjuder intervjuträning, en inblick i mediers arbetssätt, tips för hur du får ut ditt arrangemang i media och hjälp till din förening att sätta upp bra rutiner kring mediehantering.

kurstillfällen: 21/7 och 28/7
kursledare/kontakt: Frida Karlsson, föreningen Saloc
info@saloc.org
0706 744 776

Eko-forum
Var med och starta en miljösatsning inom spelhobbyn! Under tre tillfällen diskuterar vi vad vi kan göra för miljö och hållbar utveckling. Vi kommer också att arbeta fram en arbetsplan, en eventuell ekomärkning och ett miljöpaket som kan ges ut till arrangemang och föreningar.

forumtillfällen: 13/7 (Ekomärkning) och 20/7 (Hållbar utveckling)
moderator/kontakt: Ems Svensson, föreningen Saloc
info@saloc.org
0702 888 088