ArrangemangÅrsmöteNyheter

Con-Trole 2010 på Folkets Hus i Halmstad

Den 29-31 januari är det dags för en favorit i repris. Con-Trole, Sverok Västs årsmöte med konvent. Årsmötet är återigen förlagt till lördagskvällen. Denna gång är det som rubriken säger förlagt i Halmstad och Folkets Hus. En motion som vi redan vet är på väg in kommer bland annat handla om Halland vill fortsätta tillhöra Väst eller istället bli en del av SKuD. Vi hoppas få ett ännu trevligare och roligare konvent denna gång men för att det skall fungera måste vi ha hjälp. Därför söker vi nu trevligt folk som vill hjälpa till med diverse saker som exempelvis mat, gruntjobb, spelbar, mötesfunktionärer och liknande. Är du intresserad får du gärna höra av dig till oss.
Ni kan kontakta Con-Trole-gruppens ansvariga på adressen johan.bjarsborn (snabel-a) vast.sverok.se
Vi vill också påminna om att Sveroks riksmöte i år går att följa på webben. Riksmötet äger rum 20-22 november.

Den 29-31 januari är det dags för en favorit i repris. Con-Trole, Sverok Västs årsmöte med konvent. Årsmötet är återigen förlagt till lördagskvällen. Denna gång är det som rubriken säger förlagt i Halmstad och Folkets Hus. En motion som vi redan vet är på väg in kommer bland annat handla om Halland vill fortsätta tillhöra Väst eller istället bli en del av SKuD. Vi hoppas få ett ännu trevligare och roligare konvent denna gång men för att det skall fungera måste vi ha hjälp. Därför söker vi nu trevligt folk som vill hjälpa till med diverse saker som exempelvis mat, gruntjobb, spelbar, mötesfunktionärer och liknande. Är du intresserad får du gärna höra av dig till oss.

Ni kan kontakta Con-Trole-gruppens ansvariga på adressen johan.bjarsborn (snabel-a) vast.sverok.se

Vi vill också påminna om att Sveroks riksmöte i år går att följa på webben. Riksmötet äger rum 20-22 november.