Okategoriserade

Sverok hälsar på

I onsdags hälsade Sverok Väst på hos föreningen RELFA i Falköping. Vi blev inbjudna till ett styrelsemöte och tillbringade kvällen med att diskutera spel, samarbeten och saker som kommer att hända i distriktet.

RELFA håller till på tredje våningen i Studiefrämjandets lokaler, tre minuter från järnvägsstationen, och håller öppna spelkvällar på onsdagar från klockan 18:00.

Under spelkvällarna brukar brädspel, Magic: The Gathering, Warhammer och diverse rollspel stå på schemat.

RELFA arrangerar konventet ÅttCon varje år i samarbete med Studiefrämjandet och Falköpings kommun. Nästa arrangemang som planeras är “mini-ÅttCon”, ett 27-timmarskonvent på Medborgarhuset i Falköping den 23-24/8.


Vi i distriktsstyrelsen är intresserade av vad som händer ute i distriktet, så om ni har något arrangemang på gång eller bara vill att vi ska se hur ni har det kan ni kontakta oss på info@sverokvast.se.