Nyheter

Inbjudan till visning av Spelets Hus

Sverok Väst har skrivit kontrakt på en stor lokal centralt i Göteborg som ska bli vårt nya Spelets Hus. Vi söker därför efter alla föreningar som är intresserade av att ha lokalen som föreningslokal eller är intresserade av att använda sig av den på annat sätt.

Lokalen är 404 kvadratmeter stor och ligger på Djurgårdsgatan 26. Den är uppdelad i 14 rum i olika storlekar, tillsammans med stora gemensamma ytor. Planlösningen går att se här, och utsidan av lokalen går att se här.

Visning av lokalen för alla intresserade föreningar kommer att hållas på lördag denna vecka, 2011-04-02. Vi samlas på Stigbergstorgets spårvagnshållplats 13:00 och går gemensamt till lokalen. Efter visningen tar vi oss till vårt nuvarande kansli på Riksdalersgatan 32. Där ger vi en genomgång av ekonomin bakom lokalen och hur hyresnivåerna planeras ligga, samt diskuterar lokalen tillsammans.

Anmälan till visningen görs via detta formulär. Alla intresserade är välkomna, och ni får gärna komma flera från samma förening. Om du har frågor du vill ställa direkt till oss kan du antingen maila oss på info@sverokvast.se eller ringa oss på 0767-801818.